Midtjylland

Selvhjælpsgruppen i Midtjylland

 

Kunne du tænke dig, at være med i selvhjælpsgruppen i Midtjylland? - så er her en enestående chance for lige netop det :)

 

Vi er et par Madammer, som har etableret en sådan - med det formål, at skabe nogle gode relationer og et godt netværk. Et sted, hvor man er blandt mennesker der ved, hvad det vil sige at leve med en kronisk hjertesygdom.

 

Helt præcist, hvad vi skal foretage os i gruppen...ligger ikke i faste rammer, da det afhænger af det behov, som de enkelte medlemmer lige har for drøftelse af dette eller hint - men, hvis vi alle medbringer godt humør og et åbent sind - er vi jo godt på vej.

 

Der skal selvfølgelig være plads til og accept af behovet for, at snakke sygdom - men det er også vigtigt med hygge, grin og godt kammeratskab :)

 

Vi mødes ca. hver 2. måned - får noget kaffe/kage eller frokost (udgifterne deles vi om) - samlingssted er Sund By Butikken i Horsens - men andre forslag til mødested modtages dog gerne, da vi jo kommer til at dække et temmelig stort geografisk område.

 

Sted:

Sund By Butikken, Åboulevarden 52, 8700 Horsens

 

Vi har valgt forsøgsvis, at langtids planlægge møderne - da vi så kan blive nævnt under rubrikken: "Det sker" i Horsens Folkeblad.

Hvilket illustreres så fint på nedenstående billede:

Horsens Folkeblad

 

Vi vil også blive nævnt på Sund By Butikkens hjemmeside når vi har lagt møderne på en bestemt dag i måneden (vi har valgt, at det bliver anden onsdag i mdr.) - det kunne måske, via dette tiltag - ende med, at flere får øje på os :)

 

Af hensyn til indkøb af forplejning, er tilmelding nødvendig.

 

Er du interesseret? - så kontakt en af de nedenstående "Madammer":

 

Rita Nielsen, Horsens - telefon: 41 31 96 68
Lone Mai Hertzum, Galten - telefon: 42 15 63 35

Gitte Larsen, Juelsminde - telefon: 30 29 33 76

 

Vi glæder os til at høre fra Jer :)

 

Mange hjertelige hilsner
Rita, Lone Mai og Gitte