Ny hjemmeside på kardio-x.dk

Vi kan med stor fornøjelse præsentere den nye hjemmeside på kardio-x.dk. Vi har fortaget lidt justeringer og ændringer, så alt er ikke helt som det plejer. Vi fortæller videre herunder, hvilke ting der er anderledes.

 

Brugere på hjemmesiden (nyt password til alle)

Det første og vigtigste er at meddele at vi ikke har flyttet alle brugere over på hjemmesiden endnu. ENDNU!. Det kommer, det kommer.

 

Hvis du har været logget ind på den gamle side, inden for de sidste 3år så ER du oprettet.

 

Du skal selv sætte et nyt password:

Af sikkerheds mæssige årsager, kan vi ikke flytte passwords med over på den nye side og derfor skal alle anmode systemet om et nyt password. Læs mere om det her

 

Vi opretter løbende de resterende brugere over de næste par dage, men det kan ikke gøres automatisk så det er lidt af et tidskrævende arbejde. Vi håber på forståelsen og takker for tålmodigheden. 

 

Indkaldelser og referater

Vi har skabt bedre overblik over referater og indkaldelser til møder, således at indkaldelser og andre arrangementer i foreningen, nu er samlet under én fælles kalender. Du finder kalenderen som et menu punkt i toppen af siden. Samt ude i siden på hjemmesiden findes de næst kommende arrangementer og Indkaldelser.

 

Referater ligger ikke længere sammen med indkaldelserne til generalforsamlinger, men har fået sin helt egen side, med dagsordnen samt hele referatet vedhæftet som pdf til videre læsning. Du finder referater i menuen under punktet "Kalender > Referater"

 

Forum / informations forum

Forummet har ikke fået gamle opslag med over på den nye side og det har endvidere fået lidt færre emne områder, og er mest til informationer i foreningen.

 

Der er dog stadig et sted til generel snak, som er lidt uden for de andre emner og her er alle velkommen til at skrive frit om alt. Du finder forummet i menuen i toppen under "Informations forum"

 

Nyt udseendet men stadig gode gamle kardio-x.dk indeni.

Vi håber du kan lide den nye side. Vi er gået efter et mere lyst og luftigt design med et mere moderne præg, dog finder du alt det almindelige indhold de samme steder og er helt det samme, som på den gamle side.

 

Har du ris eller ros er du meget velkommen til at kontakte webmaster på E-mail

webmaster@kardio-x.dk